שליחת מיילים באמצעות fluentcrm
- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 1 month, 1 week by .
- You must be logged in to reply to this topic.
054-5501586 | service@nechamashor.com
דף בית של המכללה של נחמה שור / פורומים / הפורום המרכזי של אתר המכללה של נחמה שור / שליחת מיילים באמצעות fluentcrm
תגיות: fluentcrm
האם שליחת מיילים באמצעות fluentcrm מתבצעת דרך השרת. יש לי אתר שיושב על שרת איכותי. האם יש צורך במתווך נוסף, כמו אמזון שהזכרת באחת ההדרכות, כדי שהמיילים ישלחו או שאפשר שהמיילים ישלחו מהשרת. ושאלה נוספת, בהדרכות שפרסמת ביוטיוב בהתחלה, כתבת על כל מיני באגים במערכת. האם מניסיונך המערכת עכשיו עובדת בלי תקלות ואפשר לסמוך עליה ולוותר על חברות כמו מיילצ׳ימפ או רב מסר?
שלום יואב
אם האתר שלך יושב על שרת שמאפשר לשלוח מיילים אפשר לשלוח דרכו.
אם השרת לא מאפשר או ששליחת המיילים מאד איטית אפשר להשתמש בשירות חיצוני כמו השירות של אמזון שהוא מאד מאד זול, ויש לfluent חיבור בעזרת פלאגין שהם מספקים בחינם.
אני משתמשת בג’טסרבר זה עובד לי מעולה.
המערכת מעולה ממש, ועולה על מערכות אחרות שהשתמשתי בהם.
הם שיפרו משמעותית גם את המערכת מבחינת הקוד, גם מבחינת העבודה עם עברית, וגם מבחינת פונקציות נוספות שלא היו כאשר הוצאתי את הוידאו ההוא.
אני חושבת שזה הפיתרון הכי טוב שקיים היום עבור כל מי שעובד עם אתר וורדפרס ורוצה חיבורים בין הפלאגינים ואוטומציות טבעיות בלי להתעסק עם תוכנות חיצוניות כמו זאפייר.
בהצלחה
נחמה שור.
נ.ב. אם אתה רוכש את fluentCRM דרכי את זכאי לקבל את הקורס בחינם אחרי שתמלא את הטופס כאן באתר.