פרינט און דמנד,
דף בית של המכללה של נחמה שור / פורומים / הפורום המרכזי של אתר המכללה של נחמה שור / פרינט און דמנד,
תגיות: POD, print on demand, פרינט און דמנד
- This topic has 3 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 6 months by
נחמה שור.
-
מאתתגובות
-
-
דצמבר 6, 2021 at 4:32 pm #77032
אני רוצה לחשוב אם הכיון התאים לי או לא – ויש לי שאלה:
את מספרת על עשרות ומאות אלפי מוצרים שהכנת והעלת.
כמה זמן היית צריכה להשקיע מאז תחילת העיצובים ועד שסיימת לפתוח ולהעלות את כולם לאתרים?
אשמח מאוד לתשובתך.אם זה יהיה משהו שאוכל לעמוד בו כמובן שאשמח ללמוד את הנושא יותר ברצינות 🙂
תודה מראש
עדינה -
שלום עדינה,
הכנת המוצרים יכולה להיות מהירה או איטית.
בהתחלה לקח לי מלא זמן להכין כל עיצוב ואחרי כמה זמן זה התחיל להיות מהיר.
אני מסבירה בדיוק איך להכין את העיצובים בקורס של עיצוב מוצרים לפרינט און דמנד בקנווה. יש שם גם עקרונות עיצוב שאפשר להחיל אותם על כל תוכנת עיצוב גרפי.
העלאת המוצרים היתה אוטומטית בעזרת תוכנה מצויינת שקוראים לה flying upload, ההכנה של ההעלאת המוצרים גם לקחה זמן אבל יש כמה טריקים לעשות את זה מהר יותר. אני מדברת על זה בקורס הזה.
סה”כ עיצבתי כ2000 עיצובים, העלאתי ל8 אתרים (חנות אחת סגרו לי בגלל האוטומציה ובכל מקרה לא היו לי שם בכלל מכירות).
כל עיצוב עולה למאות מוצרים בכל חנות, לכן יש לי מאות אלפי מוצרים באויר בצורה מאד מהירה יחסית.
בחלק מהאתרים צריך להכין את המוצר הראשון וזה לוקח זמן אבל אחר כך משכפלים את העלאת המוצר ההוא ואז זה כבר ממש מהיר, רק צריך לשנות את הכותרת והתיאור ולהעלות את התמונה וזה כבר עולה בבת אחת למאות המוצרים.סה”כ השתמשתי בתוכנת האוטומציה במשך 4 חודשים ובפועל גיליתי אותה בערך חודש אחרי שהתחלתי להעלות את המוצרים הראשונים, אחר כך הפסקתי את המנוי כי זה פשוט ממכר ורציתי לחזור לפרוייקטים אחרים שלי. מאז לא נגעתי כמעט בחנויות למעט זאזל שאני נכנסת מדי פעם לעדכן דברים.
העלאת המוצרים היתה אוטומטית והשתמשתי בתוכנה גם כשהלכתי ללדת את הבן שלי, התוכנה המשיכה להעלות לי 500 מוצרים לכל החנויות במקביל בזמן שהייתי בבית החולים.
האם זה שווה את זה?
ימים יגידו, בנתיים זה הולך לכיוון טוב. -
דצמבר 6, 2021 at 4:32 pm #77237
תודה! האם הקורס גם מסביר איזה אתרים יש לPOD וכיצד נרשמים מהבסיס בסיס? שלב אחר שלב
-
מאחר וכל אתר הוא שונה, אני כרגע מתמקדת בהקלטה של קורס אחד על ZAZZLE ואנחנו בערך בחצי הדרך של ההקלטה והתחלנו כבר לערוך אותו כדי להעלות לאתר.
בקורס של flying upload יש קצת הסברים טכניים גם על האתרים בכל מה שנוגע להעלאה עצמה, פחות במה שנוגע להרשמה ולכל הסודות הקטנים של איך יוצרים מזה מכירות ממש.
אם יהיה ביקוש אני מתכננת להקליט קורס גם על רדבאבל, ואולי על אתרים נוספים בהתאם לבקשות מהמנויים במכללה.
ניתן להרשם עכשיו ל3 הקורסים + קורס מתנה נוסף משלב 2 בקישור הזה.
או להצטרף למכללה לרמת זהב כדי לקבל גישה לכל הקורסים (הקורס של זאזל עוד בהכנה ולא נמצא עדיין במכללה.).
-
-
מאתתגובות
- You must be logged in to reply to this topic.