מסלול יהלום
- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 6 months by .
- You must be logged in to reply to this topic.
054-5501586 | service@nechamashor.com
דף בית של המכללה של נחמה שור / פורומים / הפורום המרכזי של אתר המכללה של נחמה שור / מסלול יהלום
תגיות: מנוי במכללה, רמת יהלום
נחמה שלום,
במידה ואני רוכש את מסלול יהלום האם הקורסים פתוחים לי תמיד או יש מגבלת זמן ?
תודה
יצחק
במסלול יהלום ובכלל בכל מנוי במכללה, כל הקורסים של אותה רמה פתוחים לצפיה כל עוד אתה מנוי, והם נסגרים לך לצפיה כאשר המנוי שלך מסתיים ואתה מחליט להפסיק לשלם. התשלום הוא חודש בחודשו, כך שגם אם אתה מחליט להפסיק הקורסים נשארים לך פתוחים עד לסוף אותו חודש ביום שבו המנוי שלך מתחדש.
ישנם קורסים שניתן לרכוש בנפרד ואז הם פתוחים לך לתמיד התשלום עליהם הוא חד פעמי ולא חודשי אם יש קורס ספציפי שאתה מעוניין בו אתה מוזמן להכנס ולראות אם יש עליו כפתור רכישה ואם אין כפתור רכישה אפשר לפנות אלינו.
החל מחודש שבט השנה אני מתחילה ניסוי חדש ואם הוא יוכיח את עצמו אז אני אמשיך איתו לאורך זמן, כאשר בכל חודש שאתה מנוי (לרמת יהלום בלבד) מתווסף לך קורס ספציפי שהוא הקורס של אותו חודש, כך שגם לאחר סיום המנוי הקורס הספיציפי הזה שהיה הקורס של אותו חודש ישאר לך בחשבון שלך באתר גם ללא מנוי למכללה. (הקורסים נבחרים על פי הרוב שמצביעים עליו חברי המכללה וכאלו שרוצים להכנס אליה, כך שאתה יכול להשפיע על הקורסים שישארו לך גם לאחר סיום המנוי).