כמה שאלות על סקולילנד והמנוי לאתר
דף בית של המכללה של נחמה שור / פורומים / הפורום המרכזי של אתר המכללה של נחמה שור / כמה שאלות על סקולילנד והמנוי לאתר
- This topic has 5 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 3 months, 2 weeks by
נחמה שור.
-
מאתתגובות
-
-
ינואר 26, 2022 at 5:48 pm #77613
היי אשמח לשאול אותך מספר שאלות:
1) לגבי סקולילנד רציתי לשאול אותך בקשר לFluentCRM Pro – צריך להוסיף לזה חברת מייל לשליחת מיילים רציתי לשאול מה את ממליצה ומה את משתמשת כיום?
2) רציתי לשאול אותך אחרי שנה אם אני לא מעדכן ומשלם לסקולילנד על העדכון האם אני עדין אוכל להשתמש בפאלגנים כגון אלמנטור פרו CRM ועוד?שאלה נוספת בקשר להרשמת טעימה ב14 ש”ח:
1) האם אוכל לצפות בקורסים של FluentCRM Pro ובקורס של Uncanny Automator Pro או אני צריך להוסיף עוד תשלום נוסף?
2) מה קורה אחרי 14 יום במידה ואני מחליט כן להמשיך או מחליט לא להמשיך?תודה רבה מחכה לתשובות
-
לגבי סקולילנד, אני ממש ממליצה לשאול אותם את כל השאלות, אני יכולה להגיד לך מה שאני יודעת אבל תבררי את זה סופית לפני כן ישירות, כי הם מספקים לך את השירות.
1. FluentCRM הוא אחד הפלאגינים שאת מקבלת בתוך החבילה, אז אין צורך לקנות אותו בנפרד.
2. ממה ששאלתי אותם לפני כן, אפשר לחדש את המנוי לאחר שנה במחיר שהוא עדיין ממש שווה שכולל את הרישיונות לכל הפלאגינים וגם את האיחסון של האתר. תוכלי להמשיך להשתמש בפלאגינים גם ללא עידכון אבל עם וורדפרס זה ממש לא מומלץ להשאיר פלאגינים ללא עידכונים, כי חלק מהעידכונים הם פרצות באבטחה שנוצרות עם הזמן וזה ממש חשוב לשמור על האתר שלך מפני הפריצות האלו, וכמובן כל עידכון מביא איתו בדרך כלל שידרוגים חשובים ויעילים אז כדאי שיהיה לך אותם.
אם את לא מחדשת את זה דרכם, את צריכה לחדש את הפלאגינים שתשתמשי בהם בנפרד על כל אחד מהם.לגבי המכללה,
הטעימה ל14 ימים היא כוללת את כל הקורסים שנמצאים בשלב 1 בקטלוג, הם צבועים בצבע צהוב ומסומנים ב1 כך שאת יכולה לראות מה יהיה פתוח לך בזמן ההתנסות.
הקורס של FluentCRM נמצא בשלב 1 ויהיה פתוח לך בזמן ההתנסות, הקורס של האוטומטור נמצא בשלב 5 ולכן לא יהיה פתוח לך בזמן ההתנסות.
לאחר 14 ימים את מקבלת התראה במייל שנגמרים לך ה14 ימים, כך שאת יכולה להחליט, אם לא תעשי שום דבר, המנוי שלך ישאר ויתחדש לרמת כסף ב195 ש”ח לחודש, שזה אותה רמת חברות שנרשמת אליה ב14 ימי ההתנסות.
אם תחליטי להפסיק, אז פשוט תעני לאחד המיילים שלנו או שתכתבי ישירות למייל של התמיכה ולא תחויבי יותר. אפשר להחליט להפסיק מתי שתרצי, בין אם זה אחרי 14 ימים, ובין אם זה אחרי חצי שנה.
אם תרצי לשדרג את המנוי כדי לפתוח לך גם את הגישה לקורס אוטומטור, אז תוכלי גם כן לכתוב לנו, ונשדרג לך את המנוי לרמת יהלום בסכום של 495 ש”ח לחודש, כאמור אפשר לבטל מתי שתרצי במייל פשוט למשרד.-
ינואר 26, 2022 at 5:48 pm #77615
אשמח לקבל מענה גם על שאלה מספר 2) כלומר איזו חברה את ממליצהלחבר ל FluentCRM בשביל לשלוח מיילים?
כגון MailGun, SendGrid, Amazon SES וכו’?
-
-
ינואר 26, 2022 at 5:48 pm #77618
אשמח לדעת איך עובד כל העניין של האיחסון של האתר שלך שדרך השרת שלך את שולחת את המיילים?
האם אפשר לקבל מדריך? או עלויות? -
יש לי שרת אישי, זה עולה 750 ש”ח בחודש, בגלל שיש לי אתרים מאד כבדים עם הרבה תוכן, הייתי צריכה לעבור משרתים שיתופיים לשרת פרטי. זה אומר שזה יותר חזק, ואחד הדברים שאני מקבלת עם זה, זה נפח גדול יותר שמאפשר לי לשלוח יותר מיילים, ולכן אני יכולה לשלוח דרך השרת שלי. אין לי מדריך על זה. בהתחלה כשקניתי את פלואנט לא היה להם חיבור מסודר, אז חיכיתי לפלאגין שהם הבטיחו, ובזמן הזה ניסיתי גם להרשם לאמזון, בגלל שלא הצלחתי להתחבר בלי התוסף שלהם, ניסיתי לשלוח מיילים דרך השרת שלי, וזה פשוט עבד אז המשכתי, אין כאן איזה קסם. אני משתמשת בשירות של ג’ט סרבר.
-
-
מאתתגובות
- You must be logged in to reply to this topic.