חיבור FluentCrm לשירות SMS
דף בית של המכללה של נחמה שור / פורומים / וורדפרס ותוכנות אחרות / חיבור FluentCrm לשירות SMS
- This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 3 weeks, 3 days by
yehudamellul11.
-
מאתתגובות
-
-
פברואר 10, 2021 at 9:49 am #74922
הי נחמה,
מספר שאלות
איך אני מחבר שירות משלוח SMS ל FluentCrm
דיברתי עם החברה והם המליצו לי על פלאגין של Twilio
לא כל כך הבנתי את התמחור שלהם..
ושאלה נוספת, החיבור למשלוח המיילים שלי מוגדר כרגע דרך חברת האיחסון שלי
ראיתי שאת ממליצה על השירות של Amazon
האם יש הבדל?
מה העליות של אמזון?
תודה
יהודה -
שלום יהודה
לא השתמשתי עד היום בשירות של twilio אז צריך ללכת לאתר שלהם ולראות איך זה עובד בדיוק.
בקצרה ממה שראיתי בחיפוש פשוט בגוגל,
twilio עובד עם מספרים ישראלים, שזה משהו שבטח הם לא חשבו לבדוק בשבילך.
אז מניחה שאם זה עובד עם ישראל זה גם עובד עם עברית.אני חושבת שהתמחור הוא כמו כל משלוח SMS בכל חברה, וזה לפי כמות הSMS שיוצאים מהמערכת,
נראה לי שראיתי שם משהו על זה שגם לקבל חזרה זה עולה כסף.
בכל מקרה, יש להם טבלת תמחור לפי חברות פלאפון ישראליות ורשום שם כמה עולה משלוח לכל אחד.
זה פחות מסנט למשלוח אחד, זה לפחות מה שהבנתי ממה שהיה רשום.לגבי משלוח מיילים מFLUENTCRM אז אני כרגע שולחת דרך השרת שלי כי אמזון דורש קצת התעסקות, ולא היה לי זמן לקרוא את כל ההדרכות שלהם איך להגדיר הכל, ובאמזון זה ממש חשוב להגדיר הכל נכון אחרת זה לא עובד.
ולצערי אין שום סרטון ביוטיוב שמראה את התהליך מההתחלה עד הסוף.
כשאני אפנה זמן לפצח את זה אני אכניס קורס מסודר שיראה איך בדיוק עושים את זה.העלויות של אמזון מאד זניחות למשלוח מיילים, וזה פשוט יותר טוב לא להעמיס על השרת שלך,
אני חושבת שזה קריטי בעיקר אם שולחים כמה עשרות אלפי מיילים בבת אחת ביום, פחות קריטי אם זה כמה מאות או אפילו כמה אלפים,
זה גם תלוי בעיקר בשרת שלך וכמה הוא חזק.
כשאני מוציאה מייל עכשיו לוקח לו 10 דקות לשלוח את כל המיילים, אבל בדרך כלל זה לא דחוף אז לא אכפת לי שלוקח זמן.
ראיתי שבכל מקרה האחוזי פתיחה שלי עלו מאז שעברתי לפלואנט יכול להיות שהאחוזים יעלו עוד יותר עם אמזון אבל אני לא בטוחה שזה יהיה באמת המצב. -
ולגבי חיבור fluentCRM עם twilio צריך להשתמש באוטומציה מקשרת כי כרגע אין חיבור ישיר בין fluentCRM לבין twilio.
לאוטומטור יש חיבור לשני הפלאגינים אז יכול להיות שזה הפיתרון שלך.
אגב, אפשר להשתמש בחברות SMS ישראליות רק בשביל הSMS זה גם לא סיפור מאד יקר, זה רק לא מתחבר לfluentCRM
fluent forms כן מתחברים לtwilio אז גם זאת אפשרות. -
-
-
מאתתגובות
- You must be logged in to reply to this topic.