איך לשדר וובינר מכירה
דף בית של המכללה של נחמה שור / פורומים / הפורום המרכזי של אתר המכללה של נחמה שור / איך לשדר וובינר מכירה
תגיות: זום, לייב, רשימת תפוצה, שידור מוקלט מראש
- This topic has תגובה 1, משתתף 1, and was last updated לפני 4 months by
נחמה שור.
-
מאתתגובות
-
-
לפני שעובדים על וובינר מוקלט צריך לעשות אותו חי כמה פעמים כדי לבדוק שהוא באמת עובד ולשפר אותו לפי השאלות שמגיעות מהקהל ולפי ההצלחה של המכירה שלך בתוך הוובינר.
בזום את יכולה להעביר וובינר חי ולא מוקלט מראש, ישנם תוכנות אחרות שמאפשרות לך ליצור וובינר מוקלט מראש, אבל אני לא אוהבת לעבוד עם זה, כי זה מרגיש לי כאילו אני עובדת על מישהו בזה שאני כאילו עושה וובינר לייב כאשר כולם יודעים שהוא לא לייב באמת. וגם אם הם לא מרגישים שזה לא לייב באמת הם לא מצליחים להבין למה את לא מתיחסת לשאלות שלהם אלא רק לשאלות של אחרים.
לכן עדיף לעשות וובינר חי, ואת ההקלטה שלו לשים על דף נחיתה רגיל, ולשם לשלוח אנשים לראות את ההקלטה.
אפשר כמובן גם לעשות וידאו מוקלט מראש וערוך ושוב אין מה לשדר אותו בזמן חי, כי זה לא חי.
ואחד הדברים הכי חשובים כשמוכרים לאנשים זה לבנות את האמון בינך לבינם, וכאשר את עושה לייב שהוא לא לייב באמת אלא רק בכאילו אולי תרוויחי מישהו שיראה את הכל עד הסוף, אבל הוא לא יאמין לך יותר אף פעם.מה שצריך לעשות זה.
1. להרשם לחברת דיוור כדי שלא תהיה לך בעיה חוקית, וגם כדי שתוכלי לדעת מה אנשים עושים ברשימה שלך.
2. להכין מוצר מתנה שיכול להיות סרטון מוקלט מראש, ולשים אותו בדף נסתר באתר שהם יוכלו לראות רק אם יש להם קישור ישיר. (אין צורך להסתיר תחת סיסמא, רק שלא יופיע סתם ככה בתור קישור באתר).
3. לבנות דף נחיתה שירשום אותם לרשימת התפוצה – דף התודה של דף הנחיתה הוא הדף עם הוידאו המוקלט.
4. לפרסם את דף הנחיתה כדי שיוכלו להרשם אליך.כל זה כמובן נמצא בקורס קשר ישיר במכללה את מוזמנת להכנס ולראות את הקורס שיסביר לך בדיוק איך לעשות את זה.
-
מאתתגובות
- You must be logged in to reply to this topic.